Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; HTMLCleaner has a deprecated constructor in /home/danlecu/public_html/_php/HTMLCleaner.php on line 14
APS Pipes – Víz- és ipari csővezetékek fő beszállítója

APS Románia – Víz- és ipari csővezetékek fő beszállítója

2005 óta működünk együtt az APS Romániával, létrehoztunk és kifejlesztettünk egy ügyfél-kínálat, - ellátás, -szállítás és -megtartó rendszert. Az Oracle felület, mely a felhőn keresztül működik, egy hatékony és biztonságos együttműködést biztosít az APS Románia csapata, ügyfelei és beszállítói között.

Szolgáltatások

  • Kutatás és elemzés
  • Prototípus megvalósítása
  • Információáramlás tervezése
  • Adatbázis fejlesztés
  • Tartalomlétrehozás és programozás
  • Elindítás és folytonos segítség

Úgy a webalkalmazás, mint az ügyfél-beszállítói oldal, a szerint vannak megtervezve, hogy bármilyen eszközről könnyen böngészheteők legyenek, de különösen a mobileszközöket emelnénk ki. A mérnökök és a beszállító cégek szakemberei könnyedén böngészhetnek, összehasonlíthatnak vagy kiválaszthatnak termékeket, anélkül, hogy elkalandozzanak az oldalon. Az alkalmazás a legapróbb részletekig tökéletes e-kereskedelmi élményt nyújt, még ezen a tehnikai területen is.

APS Romania

Az APS Románia katalógusa több százezer terméket tartalmaz – vezetékek és fittingek Pafsin-ból, öntöttvasból, kerámiából, betonból, PVC-ből…az információ mennyisége túlzottan elnyomó is lehet. Mindazért, hogy egy kellemes élményt garantáljunk az idelátogatók számára, egyéni szűrőeszközöket fejlesztettünk ki - mint például: “egy adott alkalmazásból kiindulva (ivóvíz, szennyvíz) eljuthatsz egy meghatározott anyag kiválasztásáig (Pafsin, öntöttvas)”. Ez a pár eszköz nagyban megkönnyíti az oldalon szereplő termékek keresését, összehasonlítását és kiválasztását.

APS Romania

"Csapatunk nagyon kedveli az új rendeszert. Rendkívül egyszerű és hatékony élményt nyújt a mindennapi tevékenységekeinkben. Az integrált webalkalmazás pedig hatékony munkamenetet biztosít számunkra, ezáltal a legmagasabb szintű szolgáltatásainkat tudjuk partnereinknek nyújtani."

 

Vezérigazgató – APS Románia

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimizálása érdekében sütiket használ. Továbblépve beleegyezel ezek használatába. További információ
Rendben