Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; HTMLCleaner has a deprecated constructor in /home/danlecu/public_html/_php/HTMLCleaner.php on line 14
BRICI – Luxus férfifodrászat

BRICI - Luxus férfifodrászat

A Corvin Cristian Studio-val val közösen egy olyan letisztult és gyors weboldalt fejlesztettünk ki brici.eu — amely igényes és minőségorientált klienseket vonz.

Szolgáltatások

  • Kutatás és elemzés
  • Prototípus megvalósítása
  • Információáramlás tervezése
  • Programozás
  • Elindítás és segítség

A BRICI oldal megvalósítási alapelve a következő volt: a navigáció lehető legegyszerűbbé tétele. Ha tudod mit szeretnél, egyből meg is találod. Ha netán tanácsra vagy inspirációra lenne szükséged, mi segítünk, tanácsokkal látunk el, hogy a leggyorsabban ötletekhez juss.

BRICI

A Brici.eu a mobil navigációra épül, méghozzá a célközönség tendenciája szerint. A felhasználók könnyedén böngészhetnek az oldalon, anélkül, hogy elvesszenek bármilyen apró részletben. A foglalási modul egy jó példa arra, hogyan is működhet valami ennyire egyszerűen és könnyen.

BRICI

"Gyönyörű és interaktív élmény volt böngészni ezt az igen merész weboldalt."

 

BRICI ügyfél

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimizálása érdekében sütiket használ. Továbblépve beleegyezel ezek használatába. További információ
Rendben