Corvin Cristian Studio - építészet és dizájn

Az IRDASYS és a Corvin csapatának sikerült közösen létrehoznia ezt az igen látványos bemutatkozó portfóliót. Természetesen az esztétikai rész hatalmas szerepe mellett az IRDASYS specialistái úgy optimizálták a weboldalt, hogy a legjobb helyet foglalja el a Google keresőben.

Szolgáltatások

  • Prototípus megvalósítása
  • Információáramlás tervezése
  • Adatbázis fejlesztés
  • Programozás számítógépes/mobil felületre
  • Elindítás és segítség

Egy webdizájner óriási előnyre tesz szert ha egy ilyen portfolió – bemutató weboldallal rendelkezik, így növelve a piacon való elhelyezkedését és természetesen így jobban bevonzza az új online klienseket is. Eme weboldal feltöltési sebessége rendkívül magas, még akkor is, ha a projektek részleteit nagyon nagy felbontású képek kíséretében mutatják be.

Corvin Cristian Studio - építészet és dizájn

Ez a két csapat együtt határozta el, hogy kivételes pontossággal mutat be minden egyes projektet, így a hatásos portfolió érdekes és vonzó lesz az új kliens számára. Látogass el erre az elbűvölő weboldalra, laptopról, asztali gépről vagy akár egy hordozható eszközről (okostelefonról vagy tabletről) is.

Corvin Cristian Studio - építészet és dizájn

"Köszönettel tartozom mindazoknak akik erőfeszítései nélkül ez az oldal nem jöhetett volna létre. Közös munkánk minden lépcsője kivételes professzionalitásról adott tanúbizonyságot, beleértve a betartott határidőt is. Következtetés képpen elmondhatom, a magas elvárások ugyanilyen magas szintű eredményeket hoztak."

 

Corvin Cristian

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimizálása érdekében sütiket használ. Továbblépve beleegyezel ezek használatába. További információ
Rendben