JOBCRUISE - Egy másik toborzó csapat

A JOBCRUISE egy radikális változás mellett döntött, ami a toborzás folyamatát illeti. A cég csapatával együtt egy olyan integrált digitális platform létrehozásán dolgoztunk, amely megváltoztatja a jelentkező együttműködését úgy a céggel szemben, mint az egész toborzó csapattal és egyidőben az informatikai rendszerrel is.

Szolgáltatások

  • Kutatás és elemzés
  • Tervezés és adatbázis létrehozása
  • Információáramlás tervezése
  • Nyilvános és magán felüleletek fejlesztése
  • Elindítás és segítség

Az oldalra látogató természetes módon irányul át a főoldalról a kívánt álláshoz. Az online alkalmazás elküldése után, a jelölt automatikusan hozzáférést kap a személyes fiókja bejelentkezési adataihoz, ahol az összes tartalmat kezelheti, beleértve azokat a beszkennelt dokumentumokat is, amik a toborzás és leszerződtetéshez szükségesek.

Jobcruise Romania

Kifejlesztettünk egy kivételesen összetett adatbázist, melyet egy védett webalkalmazáz kezel. Programozóink összekötötték a weboldalt az adatbázissal, ami a felhőrendszerben fut, egy intuitív, gyors és nagyon biztonságos aplikáción keresztül. Ennek számos előnye van: a rendszerek közti teljes kapcsolódás, fájlok mentése, arhiválás, részletes és összetett jelentések, geolocation, etc.
A kettős biztonsági mentő rendszer (biztonsági mentés, készenléti állapot, sokszorosítás) ebből az alkalmazásból egy olyan megbízható eszközt farag, melyre a cég nyugodtan alapozhatja a napi tevékenységét.

Jobcruise Romania

"Ha szeretnél egy luxus sétahajón dolgozni mindenképp látogass el a Jobcruise weboldalára. Profi szinten mindent megteszünk azért, hogy kielégítsük a jelentkezők kéréseit és helyes információkkal is ellássuk őket."

 

Egy JOBCRUISE jelentkező

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimizálása érdekében sütiket használ. Továbblépve beleegyezel ezek használatába. További információ
Rendben