KUZINA – Újra feljtalálja a görög konyhát

A megújult Kuzina.ro weboldala nem csak egy egyszerű éttermi bemutatkozó-oldal, hiszen amellett hogy egy fantasztikus belsődizájnt mutat be, úgy a hagyományos görög menü világába is kalauzol el, továbbá összpontosít arra is, hogy egy élményt nyújtson az idelátogatók számára.

Szolgáltatások

  • Kutatás és elemzés
  • Nyilvános célközönség elemzés
  • Prototípus megvalósítása
  • Információáramlás tervezése
  • Tartalomlétrehozás és programozás
  • Elindítás és segítség

Ezen a weboldalon különös hangsúlyt fektettünk a részletek bemutatására, a betűtípusoktól egészen a fotókig, minden a tradicionális görög atmoszférát, ízvilágot sugallja az idelátogatók számára, természetesen egy modern vonalon bemutatva. A Kuzina.ro nem csak egyszerűen szép. Nagyon hasznos és felhasználóbarát.
A potenciális ügyfeleink könnyedén böngészhetik a menüpontokat, hamar eljutnak az elérhetőségünkhöz és gyorsan foglalhatnak.

KUZINA

A professzionális fotók a weboldal dizájnjának legfontosabb részei. A Kuzina.ro-t úgy alkottuk meg, hogy ezek a professzionális fotók magukért beszélnek: tökéletesen átadják úgy a fantasztikus belsődizájn, mint a görög ételek tradicionális hangulatát. Az Elérhetőségek / Foglalás gomb nagyon jól definiált. Az étterem egy mindig aktualizált Facebook oldallal is rendelkezik, amihez szintén könnyen hozzáférhetsz akár a weboldalról is.

KUZINA

"Egy vacsora különleges élményt kell nyújtson. Ennek az étteremnek a weboldala pont ezt az élményt sugározza. Ajánlom!"

 

Kuzina ügyfél

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimizálása érdekében sütiket használ. Továbblépve beleegyezel ezek használatába. További információ
Rendben