Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; HTMLCleaner has a deprecated constructor in /home/danlecu/public_html/_php/HTMLCleaner.php on line 14
Rólunk

Kik vagyunk?

Az IRDASYS egy adatbázisok és webalkalmazások tervezésére és kifejlesztésére szakosodott magánvállalkozás. Cégek számára szállítunk stratégiai fontosságú termékeket: alkalmazkodó (responsive) webalkalmazásokat és adatbázisokat. Legfőbb célunk: ügyfeleink tevékenységének optimalizálása a legújabb webes technológiák segítségével. Szakmai munkatapasztalataink vannak már 2002 óta, különböző európai és ázsiai ügyfelekkel.

"2002-ben elég merész gondolatokkal kezdtünk, hogy a romániai piacon felső fokon működjünk! Már a kezdetektől fogva bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk. Minden minőségi szabványt betartottunk ami a kommunikációt és a programozást illeti, eredményeink is ezt bizonyítják. A csúcsra jutottunk és ott is maradunk."

 

Daniel Lecu, vezérigazgató

Milyenek vagyunk?

Igényesek, eredetiek és kreatívak

Rendkívül igényesek vagyunk a saját munkánban és a leszállított projektek minőségét tekintve. Mindenben a kiválóságot követjük, amit teszünk és nem bízunk egyetlen részletet sem a véletlenre.

Tehetségesek, jólképzettek és tapasztaltak vagyunk

Mindig kiemelkedő minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk, függetlenül a szoros határidőktől vagy költségvetési korlátozásoktól.

Megbecsültek, mások által ajánlottak és keresettek vagyunk

Minőséget kínálunk, ami egy nagy előnyt jelent az imidzsben és üzleti szférában. Helyettünk beszél úgy a meggyőző portfóliónk, mint minden egyes ügyfelünk.

Tudatában vagyunk saját értékeinknek

Tudatában vagyunk értékeinknek; annak, hogy mire is vagyunk képesek és pont ezért olyan ügyfeleket célzunk, meg akik ezt képesek megérteni, akik különleges termékekre és szolgáltatásokra vágynak, úgy esztétikai, mint funkcionalitás szempontjából.

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimizálása érdekében sütiket használ. Továbblépve beleegyezel ezek használatába. További információ
Rendben