Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; HTMLCleaner has a deprecated constructor in /home/danlecu/public_html/_php/HTMLCleaner.php on line 14
Szolgáltatások és szakértelem

Szolgáltatások és szakértelem

Csapatunk technológiai infrastruktúrát hoz létre a vállalatod üzleti tevékenységének fejlesztéséhez és átalakításához. Olyan integrált rendszereket kínálunk, melyeket egyénileg az ügyfél számára fejlesztünk ki. Ezek az innovatív rendszerek könnyen beépíthetőek a létező vagy az újonnan létrehozott IT rendszerekbe.

Webalkalmazások

Webalkalmazások

Személyreszabott alkalmazásokat tervezünk és fejlesztünk bármilyen tipusú vagy tevékenységű vállalat számára. Elemzéseket végzünk a napi tevékenységekről és optimizáljuk a folyamatokat és az információáramlást. Azokra a megoldásokra összpontosítunk, melyek a hosszú távú üzleti tevékenységedet fejlesztik. Teljes tárhelyet biztosítunk a felhőben.

 • Biztonságos működés a böngészőben
 • Asztali számítógép / Tablet / Okostelefon
 • Minimális válaszadási idő
Kérj ajánlatot
Adatbázis

Adatbázis

Szakembereink olyan személyreszabott megoldásokat dolgoznak ki és fejlesztenek, melyek az ügyfél kívánságaira alapulnak. Ezek az adatbázisok saját szervereken vagy a felhőben tárolódnak. Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk: tanácsadás, tervezés, fejlesztés, optimalizálás, komplex beszámolás és a termelés megfigyelése.

 • Oracle / MySQL technológia
 • Felhőben való tárolás / Saját szerver
 • Biztonság, visszaállítás(recovery) és biztonsági mentés (backup)
Kérj ajánlatot
Weboldalak asztaligépre/mobilra

Weboldalak asztali számítógépre/mobilra

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk olyan alkalmazkodó weboldalak létrehozásában és megtervezésében, amelyek teljesen megváltoztatják a vállalkozásod arculatát. Az alkalmazdkodó dizájnnak köszönhetően (responsive design) ezek a weboldalak bármilyen eszközről tökéletesen böngészhetőek: laptop, asztali számítógép, tablet vagy okostelefon. Optimizáltak a gyorskeresésre és a Google-ben való elhelyezkedésükre.

 • Egyedi és vonzó dizájn
 • Intuitív böngészés
 • CMS adminisztrációs felület
Kérj ajánlatot
Online áruház / E-kereskedelem

Online áruház / E-kereskedelem

Az online értékesítési megoldások teljes skáláját kínáljuk, függetlenül a vállalkozás méretétől. A legújabb technológián alapuló innovatív kivitelezés látványos értékesítési növekedést teremt minden ügyfelünk számára. Rugalmas platformokon fejlesztve az online áruházat nagyon könnyű kezelni. A legjobb ár / minőség arányt garantáljuk a piacon.

 • Teljes személyreszabás
 • Online fizetési modul
 • Megfigyelés és támogatás
Kérj ajánlatot

 

Megközelítésünk

 

Elemezzük és megértjük a projektet.

Még mielőtt neki kezdenénk, elmezésket végzünk és tüzetesen áttanulmányozunk minden velejáró alkotóelemet: jelenlegi rendszer, adatfolyam, érintettek.

 

Az elemzésre alapozva ajánljuk fel a megoldást.

Megoldásainkat az ügyfél szükségleteinek és követelményeinek teljes körű megértése alkotja. A legújabb technológiákat használjuk munkánkhoz.

 

Nekikezdünk a fejlesztési folyamathoz.

Viszont ami a legfontosabb, hogy a biztos siker titka az ügyfél és a felhasználó bevonása tesztelés és demó változatokkal.

 

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimizálása érdekében sütiket használ. Továbblépve beleegyezel ezek használatába. További információ
Rendben